Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jon Doe Krystian Kozyra cysiek33 (6149 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
To co sie dzieje w wielu miejscach Afryki tylko potwierdza schemat:

Nadmierna produkcja dzieci -------> Przeludnienie -------> Od groma bezrobotnych ---------> Glod --------> Wewnetrzene zamieszki/rewolucje stany wojenne ------> Pelna otwarta wojna....

Bo glodni bezrobotni wola wywolac wojne niz polozyc sie i zdechnac z glodu taka juz jest natura czlowieka. A za powod wystarczy ze sasiad ma miske ryzu etc.

I do tego wlasnie prowadzi bezmyslne produkowanie dzieci i przeludnienie.....

A ze nadchodzi epoka robotow to ogromny problem bezrobocia spadnie jeszcze silniej na Europe niz obecnie gdzie i tak bezrobocie JEST OGROMNE....

Powinni czym predzej wprowadzic tak jak w Chinach kare finansowa za wyprodukowanie wiecej niz JEDNEGO dziecka (O ile to nie jest przypadek blizniakow etc. wtedy mozna zrobic wyjatek)....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
A czy to chwasta102 za 10 lat?

lechwalesa.blog.pl/w-obiektywie-lw/

Nie to zalozyciel i fundator Tuskolandii- Bolus I Madry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
SENTIX napisał:
jasta102 napisał:
a czy to Warszawa za 250 lat
nie to Abudża w Nigerii teraz
Czarna Africa

Jasne .. przeciez Afryka to najbardziej niestabilny kontynent a Nigeria to jest jeden z najbardziej skorumpowanych krajow w Afryce wiem bo bylem masakra jakas kraj bezprawia masz porownania jasta
do warszawy to mozesz porownac bukareszt !!!!! a RPA rzadzone jest przez bialych !!!

no nie wiem
patrząc tylko na wychwycone wierzchołki typu sprzedanie złóż miedzi ze stratą miliarda dolarów, czy afera z informatyzacją i w zasadzie wszystko, czego się tknęli polscy politycy
to czy bezprawie w Warszawie jest mniejsze niż w Abudży
a za to Abudża w Afryce kilka razy nowocześniej wygląda od drugiej pod względem brzydoty stolicy w Europie
tylko Kiszyniów, stolica Mołdawii jest brzydszy o stolicy nad Wisłą według znawców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jasta102 napisał:
Czarna Africa

Mnie to na Paryż wyglada, dzielnica La Defense. o.O
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Karol.Ky napisał:
jasta102 napisał:
Czarna Africa

Mnie to na Paryż wyglada, dzielnica La Defense. o.O

co za różnica Paryż to przecież nie jest już Europejskie miasto, byłem niedawno i wydawało mi się, nie liczyłem, ale tak na oko to porównując np. do Kairu to tam widziałem więcej białych niż w Paryżu..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
i znowu zlapali jaste na KLAMSTWIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów